BOOK GRATIS TELEFONMØDEBOOK GRATIS TELEFONMØDE
chatsimple

FAMILIESAMMENFØRING EFTER EU-REGLERNE I SVERIGE

ET FAMILIELIV I SVERIGE

Det kan være hårdt at være adskilt fra sine nærmeste. Derfor er vi stolte over at have familiesammenført mere end 8.500 par.

Et stigende antal danske statsborgere, som har fundet kærligheden uden for EU-grænserne, vælger at opgive de danske regler. De vælger i stedet at benytte sig af EU-reglerne i et andet EU-land. En stor del af denne gruppe vælger Sverige som destination.

Værd at vide om EU-reglerne i Sverige:
For at kunne ansøge om familiesammenføring i Sverige efter EU-reglerne, skal du være et nært familiemedlem (ægtefælle, samlever eller barn til EU-borgerens ægtefælle). EU-borgeren skal bo og udleve sit familieliv i Sverige sammen med tredjelandsborgeren.

For at kunne benytte sig af EU-reglerne kræves det, at den europæiske statsborger forsørger sin familie i Sverige, enten ved at have et job i Sverige eller ved at have tilstrækkelige økonomiske ressourcer. Disse ressourcer kan indebære arbejde i Danmark, hvor det er vigtigt at kunne bevise pendling, hvis dette er tilfældet. Arbejder du hjemmefra, skal dette bevises.

Migrationsverket er den offentlige myndighed, som træffer afgørelser i sager vedrørende EU-regler. Ansøgningsprocessen i Sverige kan normalvis tage op til 6 måneder, men i visse tilfælde kan den overskride 6 måneder. Der kan først søges om et svensk opholdskort (familiesammenføring efter EU-reglerne), når ansøger og EU-borgeren sammen befinder sig i Sverige. Det betyder, at tredjelandsborgeren ikke kan ansøge fra sit hjemland og vente der på afgørelse. En positiv afgørelse vil betyde 5 års opholdskort til tredjelandsborgeren, forudsat at kravene for opholdskortet fortsat overholdes.

For at efterkomme EU-reglerne er det vigtigt at have godt styr på dokumentationen. I skal kunne bevise, at I reelt set bor i Sverige, hvilket også vil blive efterspurgt af Migrationsverket. Ansøger man som samlevende, skal man kunne dokumentere mindst 6 måneders samliv. Det skal desuden bevises, at forholdet mellem ansøger og EU-borger er reelt og ægte på ethvert tidspunkt.

Efter et reelt ophold i Sverige kan man benytte retten til fri bevægelighed og flytte tilbage til Danmark, Norge eller et andet EU-land med sin ægtefælle/samler og deres børn under 21 år.
Hos Go2Denmark er dig og din familie i trygge hænder, når I søger om familiesammenføring.

Har du brug for hjælp til familiesammenføring efter EU-reglerne i Sverige? Book et gratis møde med en Migrations Ekspert fra Go2Denmark.


Skal vi hjælpe dig med tjenester til Sverige?
Besøg Go2Sweden, og book en GRATIS og uforpligtende samtale med en af vores eksperter


BOOK GRATIS TELEFONMØDE


Security Code


Andre ydelser der kunne være relevante for dig hos Go2Denmark

Familiesammenføring, Visum, Familiesammenføring med mindreårigt dansk barn, Familiesammenføring efter EU-regler i Danmark og Klagesager

Ønsker du tjenester til etablering i Sverige?

Go2Denmark er et søsterbrand til Go2sweden, hvilket betyder at vi også tilbyder tjenester til etablering i Danmark.

Familiesammenføring efter EU-reglerne i Sverige (dansk statsborger), Familiesammenføring efter EU-reglerne i Danmark (dansk statsborger), Bolig, Personnummer og Klagesager
KONTAKT
Telefon Danmark:
+45 92 92 15 55
Telefon Sverige:
+46 (0) 770 373 753
Telefon Finland:
+358 (0) 2400 1862400
Email:
info@go2denmark.dk
KONTORTIDER
Mandag til Torsdag:
10:00 til 12:00 og 13:00 til 15:00

Fredag:
10:00 til 11:00 og 12:00 til 13:00

Lørdag og Søndag:
Lukket
24 TIMERS SERVICE
Hvis du har brug for akut hjælp, kan du døgnet rundt kontakte os via e-mail akut@go2denmark.dk eller sende os en besked til vores WhatsApp nummer +45 31 21 24 64.

Forklar detaljeret, hvad sagen drejer sig om, så skriver vi tilbage hurtigst muligt.