BOOK GRATIS TELEFONMØDEBOOK GRATIS TELEFONMØDE

BLIV CERTIFICERET ARBEJDSGIVER – FAST TRACK

HENT UDENLANDSK ARBEJDSKRAFT IGENNEM FAST-TRACK ORDNINGEN

For at kunne hente udenlandsk certificeret arbejdskraft til din virksomhed igennem Fast Track-Ordningen, skal du blive certificeret af SIRI. Det er en omfattende ansøgningsproces, som hurtigt kan virke uoverskuelig. Vil du gerne høre din muligheder, for at blive en certificeret virksomhed?


Fast Track-certificeringen er en omfattende proces, men de langsigtede fordele for din virksomhed kan være betydelige. Vores team af eksperter står klar til at guide din virksomhed gennem hele ansøgningsprocessen, fra indledende forberedelser til den endelige godkendelse fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

Certificering er åben for virksomheder, der kan demonstrere et pålideligt og ansvarligt arbejdsforhold. Din virksomhed skal kunne demonstrere et upåklageligt omdømme, hvilket betyder, at der ikke må være overtrædelser af arbejdsmarkedslovgivningen eller tilfælde af udnyttelse af udenlandsk arbejdskraft. Dertil kommer, at du ikke må have ubetalte skatte- og momsforpligtelser. For at kunne opnå en certificering kræves det, at virksomheden mindst hat 10 ansatte.

En vigtig del af processen er at sikre, at du har en gyldig ansættelses- eller udstationeringsaftale. Denne skal overholde gældende overenskomster eller hvad der svarer til det, og skal indeholde information om løn, arbejdstid, jobfunktion, varighed af ansættelsen og sted.

Ved at opnå Fast Track-certificering kan din virksomhed hurtigt og effektivt rekruttere kvalificeret arbejdskraft fra udlandet, hvilket kan bidrage til at fremskynde din vækst og forbedre din konkurrenceevne.

Når din virksomhed har opnået en certificering, vil denne gælde i 4 år. Den kan herefter forlænges, hvis kravene for certificering stadig opfyldes.

SIRI’s sagsbehandlingsgebyr for certificeringsprocessen er på 6.290 kr. (2024). Normalvis tager sagsbehandlingen en måned.

Har din virksomhed brug for hjælp til at opnå en certificering til Fast-Track ordningen? Book et gratis møde med en Ekspert fra Go2Denmark.


BOOK GRATIS TELEFONMØDE


Security Code


Andre ydelser der kunne være relevante for dig hos Go2Denmark

Arbejdstilladelse og Klagesager

Ønsker du tjenester til etablering i Sverige?

Go2Denmark er et søsterbrand til Go2sweden, hvilket betyder at vi også tilbyder tjenester til etablering i Danmark.

Arbejdstilladelse, Uddannelse og Klagesager
KONTAKT
Telefon Danmark:
+45 92 92 15 55
Telefon Sverige:
+46 (0) 770 373 753
Telefon Finland:
+358 (0) 2400 1862400
Email:
info@go2denmark.dk
KONTORTIDER
Mandag til Torsdag:
10:00 til 12:00 og 13:00 til 15:00

Fredag:
10:00 til 11:00 og 12:00 til 13:00

Lørdag og Søndag:
Lukket
24 TIMERS SERVICE
Hvis du har brug for akut hjælp, kan du døgnet rundt kontakte os via e-mail akut@go2denmark.dk eller sende os en besked til vores WhatsApp nummer +45 31 21 24 64.

Forklar detaljeret, hvad sagen drejer sig om, så skriver vi tilbage hurtigst muligt.