BOOK GRATIS TELEFONMØDEBOOK GRATIS TELEFONMØDE
chatsimple

HØJSKOLEOPHOLD

OPLEV ET DANSK HØJSKOLEOPHOLD

Vil du gerne opleve at være på at højskoleophold i Danmark, hvor du får nye bekendtskaber og minder for livet? Lad Go2Denmark få dig i mål

Værd at vide om højskoleophold i Danmark:

For at kunne søge om et højskoleophold kræves det, at du er optaget på en godkendt højskole. Du skal være fyldt 17 et halvt år ved skolestart. Der findes dog to ungdomshøjskoler, der henvender sig til 16-19-årige og fire seniorhøjskoler, der henvender sig til ældre elever.

Hvis du er under 18 år, skal du erklære, at dine forældre giver dig lov til at læse i Danmark, hvor de skal underskrive en samtykkeerklæring. Derudover skal du kunne dokumentere, hvem der har forældremyndighed over dig, f.eks. i form af en kopi af din fødselsattest. Yderligere skal skolen erklære, at du får et forsvarligt ophold i Danmark.

Det er et krav, du skal kunne tale og forstå undervisningssproget, samt have en rimelig forståelse for dansk, svensk, norsk eller tysk.

Der er krav om, at dit højskoleophold er betalt. Betalingen skal dække over opholdet samt kost og logi. Dækker betalingen ikke over kost og logi, skal bevise at du har midler nok til dette. Rådighedsbeløbet er på 6.589 kr. pr. måned (2023). Gang beløbet med det antal måneder, du skal være på højskole.

Du har ret til ophold, så lang tid dit højskoleophold varer, dog højst 18 måneder. Du er ikke tvunget til at blive på den samme højskole i hele din opholdsperiode, det skal dog bemærkes, at skifter du højskole eller kursus på samme højskole, skal du indgive en ny ansøgning. En højskoleansøgning har et gebyr på 2.115 kr. (2023), og en sagsbehandling på ca. to måneder.

Hos Go2Denmark kender vi processen, og hvad der skal til for at komme på højskole i Danmark.

Har du brug for hjælp til at få et højskoleophold i Danmark? Book et gratis møde med en Migrations Ekspert fra Go2Denmark.


Skal vi hjælpe dig med tjenester til Sverige?
Besøg Go2Sweden, og book en GRATIS og uforpligtende samtale med en af vores eksperter


BOOK GRATIS TELEFONMØDE


Security Code


Andre ydelser der kunne være relevante for dig hos Go2Denmark

Forlængelse af opholdstilladelse, Au Pair i Danmark, Arbejdstilladelse, Studie i Danmark og Klagesager

Ønsker du tjenester til etablering i Sverige?

Go2Denmark er et søsterbrand til Go2sweden, hvilket betyder at vi også tilbyder tjenester til etablering i Danmark.

Uddannelse, Visum, Arbejdstilladelse og Klagesager
KONTAKT
Telefon Danmark:
+45 92 92 15 55
Telefon Sverige:
+46 (0) 770 373 753
Telefon Finland:
+358 (0) 2400 1862400
Email:
info@go2denmark.dk
KONTORTIDER
Mandag til Torsdag:
10:00 til 12:00 og 13:00 til 15:00

Fredag:
10:00 til 11:00 og 12:00 til 13:00

Lørdag og Søndag:
Lukket
24 TIMERS SERVICE
Hvis du har brug for akut hjælp, kan du døgnet rundt kontakte os via e-mail akut@go2denmark.dk eller sende os en besked til vores WhatsApp nummer +45 31 21 24 64.

Forklar detaljeret, hvad sagen drejer sig om, så skriver vi tilbage hurtigst muligt.